Platební metody

Bankovním převodem

Při platbě bankovním převodem na účet SHELLERS.cz se nehradí žádné poplatky za platbu a manipulaci s penězi. Je třeba ale počítat s tím, že zboží je možné odeslat teprve tehdy, když je celá částka připsána na bankovní účet SHELLERS.cz. V případě, že má zákazník účet vedený ve FIO BANKA a.s., je pravděpodobné, že platba dorazí ještě téhož dne, kdy platbu odesílal. V případě jiných bankovních ústavů než je FIO BANKA a.s. může dojít k prodloužení doby dodání.

Je důležité, aby částka za objednávku byla připsána do 5 pracovních dnů od vytvoření objednávky, v opačném případě považována za zrušenou a bude stornována.

0,00 Kč

0,00 bez DPH

Online platební kartou

Nejrychlejší a velmi bezpečná platební metoda prostřednictvím platebních karet MasterCard a VISA. Při této formě platby se pro ověření držitele karty u jeho banky přímo během transakce využívá bezpečnostní protokol 3-D Secure podporovaný karetními asociacemi.

Veškeré údaje o platbách jsou zasílány zabezpečenou cestou, ke kterému obchod SHELLERS s.r.o. nemá přístup.

Poskytovatelem platební brány je společnost ComGate Payments, a.s. stránku https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana
Kontakt pro případné reklamace nebo dotazy k platbám:
ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel: +420 228 224 267

0,00 Kč

0,00 bez DPH

Online převodem

Jednoduchá a bezpečná platební metoda online platebního systému, který vás po výběru vaší banky přesměruje přímo do vašeho internetového bankovnictví. Po přihlášení budete mít připravený platební příkaz, který jen potvrdíte.

Při této formě platby se nehradí žádné poplatky za platbu a manipulaci s penězi. Je třeba ale počítat s tím, že vaše platba bude připsána v pracovní dny do 15 minut. V ostatní dny budou peníze na náš účet připsány následující pracovní den. Zboží je možné odeslat teprve tehdy, když je celá částka připsána na bankovní účet SHELLERS.cz.

0,00 Kč

0,00 bez DPH

Dobírkou

Při platbě dobírkou se hradí poplatky za platbu a manipulaci s penězi. Týká se to našich smluvních partnerů a přepravců jako je Česká pošta, DPD Private a Zásilkovna, ale také dopravy SHELLERS. Tato metoda je nejrychlejší pro včasné doručení zásilek. Platbu provede zákazník až po doručení zboží vybraným dopravcem. V současné době je možná platba doběrečného v hotovosti.

40,00 Kč

33,06 Kč bez DPH